Meubels en interieurs voor elk advocatenkantoor

Bent u eigenaar van een advocatenkantoor? Dan zullen betrouwbaarheid, professionaliteit en aandacht voor uw cliënt u niet onbekend in de oren klinken. Natuurlijk bent u zich in uw dagelijkse werkzaamheden bewust van uw professionaliteit en uistraling. Dan heeft u ook goed nagedacht over de uitstraling van uw praktijk, toch? 

Meubels en interieurs voor elk advocatenkantoor

De sfeer en uitstraling van uw advocatenkantoor hebben een grote invloed op uw cliënt. Hoe uw advocatenkantoor overkomt begint al voor binnenkomst. Bevindt uw kantoor zich in een mooi historisch grachtenpand, of juist in een hypermoderne kantooromgeving? Uw cliënt wordt in ieder geval altijd ontvangen in de wachtruimte. Een fijne wachtruimte is licht, opgeruimd en rustig. Zo kan uw cliënt ontspannen wachten op zijn of haar afspraak op kantoor. De volgende ruimte die uw cliënt ziet is de spreekkamer. U en uw cliënt zullen hier ongeveer een uur plaatsnemen. Comfortabele stoelen en een praktische tafel zijn dan ook onmisbare elementen in deze ruimte.

Complete interieurs, wachtruimtes, stoelen en bureaus

Salazo ontwerpt en vervaardigt meubels en interieurs voor elk advocatenkantoor. Wij kennen de juridische sector goed en kunnen ons daarom goed verplaatsen in uw wensen. Door onze ervaring en kennis ontwerpen wij met gemak uw perfecte advocatenkantoor. Bij voorkeur maken wij gebruik van duurzame, stijlvolle materialen en houtsoorten zoals massief eiken: een zeer duurzaam materiaal dat uw advocatenkantoor de juiste professionele, zakelijke en stijlvolle uitstraling geeft.

Wij ontwerpen en vervaardigen onder andere:

  • complete wachtruimte inclusief meubilair (stoelen/banken/tafeltjes)
  • balie
  • bureaus (ook in hoogte verstelbare bureaus)
  • interieur van uw kantoor (boekenkasten, inbouwkasten)
  • interieur van uw spreekkamer

U kunt bij ons terecht voor het gehele interieur of slechts een deel daarvan. Daarnaast is het ook mogelijk uw kantoor door ons te laten renoveren of restylen.

Gratis informatie over de mogelijkheden:

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan nu contact op met Salazo door te mailen naar victor@salazo.nl of via het contactformulier: